Hoe maak je een Buffalo Account aan?

Om te kunnen inloggen op de ticketpagina of om vrienden en familie te kunnen koppelen moet iedereen geregistreerd te zijn op ticketpagina Hoe je dat doet, lees je hier.

Stap 1

Surf naar de KAA Gent Ticketpagina.  en klik rechtsboven op login.

Stap 2

Klik op registreer en maak een nieuwe account aan.

Stap 3

Vul alle gegevens in en klik onderaan op registeren.

Stap 4

Hierna ontvang je een bevestigingsmail waarmee je je account kan activeren. Deze mail wordt maximaal één uur na je registratie verstuurd.

Stap 5

Ga nu terug naar de KAA Gent Ticketpagina en klik opnieuw op Login.

Nu zal je mailadres bovendien ook zichtbaar zijn voor je vrienden om toe te voegen aan zijn/haar lijst van Vrienden en Familie.

Zie: Hoe koop ik tickets voor vrienden en familie