Wat zit er in je MID SEASON ABO '24?

MID SEASON ABO:

- 5  thuiswedstrijden in de reguliere competitie

- 5 matchen in de Champions' Play-Offs of Europe Play-Offs

- Gratis toegang tot alle thuiswedstrijden van Jong KAA GENT in 1e Nationale

- Voorrang en voordeeltarief bij de ticketverkoop voor Europese en bekerwedstrijden

- Clubvoordelen exclusief voor abonnees:

- Altijd minstens 7% korting in de KAA Gent-webshop bij elke aankoop.

- Bekijk de belangrijkste wedstrijdfases meteen in het live match center in de app en op de site.

- Toegang tot exclusieve content in de app en op de site, zoals samenvattingen meteen na de wedstrijd en een livestream van de persconferenties.