Waar kan je parkeren aan het stadion?

Mobiliteit

PARKINGS - JAARABONNEMENT

Door een samenwerking met bedrijven in een straal van 1,2 km rond het stadion worden 2365 gegarandeerde en bewaakte parkeerplaatsen aan particuliere abonneehouders aangeboden voor een heel seizoen. Om te vermijden dat bedrijven en/of VIPS deze parkeerplaatsen zouden gebruiken – voor hen is er een VIP-parking voorzien – vragen we deze plaatsen bij aankoop contant te betalen en is facturatie van deze betaling onmogelijk. Seizoensparkeerabonnementen zijn geldig voor ALLE officiële wedstrijden die in de KAA Gent Arena gespeeld worden (competitie-, beker- en Europese wedstrijden).

Particuliere abonneehouders die van deze plaatsen wensen gebruik te maken vragen we om ten laatste 1 uur voor de wedstrijd ter plaatse te zijn en minstens 3 personen per wagen te vervoeren.

Prijs seizoensparkingabonnement voor 1 seizoen:

  • op minder dan 550 m rond het stadion: tussen 250 en 300 euro
  • tussen 550 m en 800 m rond het stadion: 200 euro
  • tussen 800m en 1,2 km rond het stadion: 150 euro

Parkingkaarten zijn beschikbaar online of bij de dienst Ticketing in de KAA GENT Arena tijdens de openingsuren.

KOOP JE PARKINGABONNEMENT

DAGPARKINGS

Voor occasionele bezoekers zijn er de volgende mogelijkheden:

  • Parking F2: 15 €
  • Parking B: 42,35 €
  • Parking D: 42,35 €

Deze plaatsen kunnen online aangekocht worden via onze online ticketing dienst. Per beschikbare wedstrijd is er een parking button die je verwijst naar bovenstaande 3 parkingmogelijkheden. Deze parkingkaarten kunnen tijdens de openingsuren ook aangekocht worden aan de loketten bij de dienst Ticketing in de KAA GENT Arena.

KOOP JE DAGPARKING

VRIJ PARKEREN

Enkel op een grote afstand van het stadion zal het mogelijk zijn vrij te parkeren. Door de veiligheidsdiensten zal streng opgetreden worden tegen wie foutief, hinderlijk of asociaal parkeert. KAA Gent vraagt haar supporters uitdrukkelijk de woonwijken in de ruime omgeving te respecteren en er geen enkele vorm van overlast te veroorzaken.

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen (0 opmerkingen)

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.