Wat zijn de openingsuren van de fanshop?

Onze Fanshop is deze week nog een laatste week geopend tot en met zaterdag 29 juni. Daarna sluiten we tijdelijk onze deuren in de Planet Group arena voor een korte zomerbreak. Op de Fanmatch (woensdag 17 juli) openen we opnieuw onze deuren!

SLUITINGSPERIODE:  Maandag 01/07 - dinsdag 16/07

Openingsuren Fanshop:

• Dinsdag - zaterdag: 10u00 - 18u00
  • Zondag - maandag: gesloten

Thuiswedstrijden:

• Wedstrijd op zaterdag: 10u00 tot aanvang van de wedstrijd gedurende 1 uur na de wedstrijd
  • Wedstrijd op zondag: 3 uur voor aanvang van de wedstrijd tot aanvang wedstrijd en gedurende 1 uur na de wedstrijd