Hoe kom je met de fiets naar de Planet Group arena?

Mobiliteit

Fietsen

In een straal van 5 km rond het stadion van KAA Gent wonen heel wat supporters. Via veilige fietswegen is het stadion voor fietsers vlot bereikbaar, zowel via de R4, de Sluisweg, de Tuibrug, de Ottergemsesteenweg Zuid als via de Hamerlandtragel. Op de website van KAA Gent staat een digitale applicatie  waarmee fietsers hun ideale route kunnen berekenen.

In de onmiddellijke omgeving van het stadion zijn er 3500 gratis fiets-staanplaatsen. U vindt ze zowel voor het stadion, boven op de Bricosite en op 500 meter voor het stadion op de Ottergemsesteenweg Zuid (vroegere villa dienst makten en foren). Gebruik deze plaatsen en maak uw fietsen niet vast aan hekken en paaltjes in en rond het stadion. Deze moeten voor de evacuatieveiligheid vrij blijven. Zie ook: info fietsen.

Tegen foutparkeerders op de fietspaden in de ruime omgeving van de Planet Group arena wordt steeds streng opgetreden.

VELO BUFFALO

Op Facebook werd een groep voor en door fietsende Buffalo’s opgericht‘Velo Buffalo’. Alle supporters die graag met de fiets naar het stadion willen komen, kunnen elkaar hier ontmoeten. Via ‘Velo Buffalo’ worden verschillende fietsroutes voorgesteld en inspirerende ideeën uitgewisseld.

BLUE BIKE (ST-PIETERSSTATION)

Aan het St-Pietersstation staan er 88 BLUE-BIKE fietsen beschikking. Deze kunnen voor een heel democratische prijs gehuurd worden om zo van aan het station tot aan de Planet Group arena te geraken. Zie www.blue-bike.be.

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen (0 opmerkingen)

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.