Wat zijn de verschillende horeca mogelijkheden in het stadion?

RESTAURANT HORSEELE

Het restaurant is open van dinsdag tot en met zaterdag, behalve op wedstrijddagen (dan is het restaurant voorbehouden voor de Executive Club). Reserveren kan via de website www.restauranthorseele.be (of telefonisch via 09 330 23 20).

BUFFALO BISTRO
WEEKDAGEN

Je kan elke weekdag tussen 12u00 en 13u30 terecht in de Buffalo Bistro voor salades, koude of warme gerechten. De bistro zal gesloten zijn tijdens weekends (behalve op wedstrijddagen) en op feestdagen. De bistro - te vinden op de promenade in de hoek tussen Tribune 1 en Tribune 2 - is te bereiken via gate C. Dat is één van de twee ingangen voor de Planet Group-tribune (tribune 2). Via de trappen bij gate C kan men zo naar boven. Parkeren kan op parking A (de parking voor Tribune 1). Bekijk hier een plannetje.

Je kan in de Buffalo Bistro betalen met cash, bancontact of met het cashless systeem (dus met je abonnement of met een consumptiekaart).
Naast een assortiment warme en koude dranken, zullen ook volgende koude en warme gerechten te verkrijgen zijn (bekijk het menu). Alle menus zijn ook in kinderporties te verkrijgen. Voor vegetariërs is er ook een vegetarische schotel voorzien.

WEDSTRIJDDAGEN

Vanaf 15 augustus regeling zoals vanouds, zonder reservering.

Wil je voor aanvang van een thuismatch al genieten van een lekkere maaltijd in de Planet Group arena, dan kan je 2u30 voor de aftrap terecht in de Buffalo Bistro!

Om iedereen een goede service te kunnen bieden, adviseren wij om ofwel 2u30 ofwel 1u15 voor de aftrap in de Buffalo Bistro langs te komen. Wij zijn ervan overtuigd dat we op die manier zowel de kwaliteit als de service kunnen waarborgen. Bovendien heeft iedereen zo de nodige tijd om van zijn maaltijd te genieten én vermijden we dat mensen lang moeten wachten om plaats te kunnen nemen in de Bistro.

BUFFALO SANDWICH CLUB

In de centrale inkomhal van de Ghelamco Arena kan je in de Buffalo Sandwich Club genieten van een lekkere lunch. Je kan er naast een heel assortiment belegde broodjes en ontbijtkoeken ook hartige snacks als worstenbroodjes, panini's en minipizza's verkrijgen. Ook donuts, muffins, brownies, rijsttaartjes en andere lekkernijen staan op de menukaart.

De Buffalo Sandwichbar is elke weekdag open van 11u30 tot 13u30.

Betalen doe je met kaart of met de cashless paymentkaart.

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen (0 opmerkingen)

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.