Hoe kan je geld opladen op een abonnement of consumptiekaart?

KAA Gent abonnement opladen

De KAA Gent abonnementskaart is een abonnement, een lidkaart en een elektronische betaalkaart. De clubkaart is zo groot als een bankkaart en biedt je heel wat voordelen. Bij wedstrijden zal je op de promenade al je consumpties met je abonnement kunnen betalen.

Ook in de fanshop zal je ermee kunnen betalen. Je zal de kaart zowel in het stadion als thuis (online) met geld kunnen opladen. In het stadion zijn minstens 15 oplaadpunten voorzien waar je zowel met een bankkaart als met cash je kaart kan opladen. Verder zal je ook online of via de ticketshop kaarten voor bekermatchen, Europese matchen of vriendschappelijke matchen kunnen aankopen zodat je steeds slechts met 1 kaart op zak naar het stadion kan afzakken.

Consumptiekaart opladen

Wie slechts eenmalig of heel af en toe naar wedstrijden zou komen, en dan graag iets zou eten en/of drinken heeft een consumptiekaart nodig. Die consumptiekaart koop je op wedstrijddagen op de promenade bij een van de bemande oplaadpunten of tijdens de week aan het Ticketing Office. Deze kaart is niet gepersonaliseerd. Logischerwijze kunnen er dan ook geen loyaltypunten mee gespaard worden. Een consumptiekaart die verloren wordt, kan dus ook niet geblokkeerd worden.(*)

(*) Bezoekende supporters zullen op hun deel van de rondgang wel nog cash kunnen betalen.

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 3
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen (0 opmerkingen)

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.