Hoe kunnen personen met een handicap een ticket aankopen?

KAA Gent volgt het advies van de Stedelijke Adviesraad voor Personen met een Handicap van de Stad Gent: supporters met een handicap kunnen een ticket kopen aan de prijzen die ook voor andere supporters gelden. Een ticket voor de persoonlijke begeleider van een supporter met een handicap die een bewijs van invaliditeit voorlegt, is inbegrepen in het ticket van de supporter met een handicap. Ook voor de aankoop van een seizoenskaart geldt deze regeling.

De supporter met een handicap wendt zich voor het aankopen van een ticket tot de ticketing van KAA Gent in de Planet Group arena. Wie met dagtickets gebruik wenst te maken van de rolstoelplaatsen of de blindentribune kan terecht bij de Ticketingdienst van KAA Gent (tickets@kaagent.be). Wie gebruik wil maken van een individuele halslus kan tot 48 uur voor de wedstrijd kaarten reserveren bij de KAA Gent Foundation  (via contact@kaagentfoundation.be of telefonisch op weekdagen tussen 9u en 12u op het nummer 093302334 ).

Bezoekende supporters met een handicap

Bezoekende supporters met een handicap kunnen hun tickets kopen bij de bezoekende club. Ze nemen plaats in het bezoekersvak. Ter hoogte van ingang G is tevens een lift voorzien. Met een officiële blauwe kaart kunnen supporters met een handicap parkeren op de bezoekersparking voor supportersbussen (bereikbaar via Akkerhage).

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen (0 opmerkingen)

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.