Mijn kind heeft nog geen e-mailadres, hoe kan ik een abonnement aankopen?

Sinds dit seizoen moet elk abonnement gepersonaliseerd zijn. Met andere woorden, ook kinderen hebben een uniek account nodig om hun abonnement te kunnen aankopen. Je hebt hiervoor echter geen eigen mailadres nodig.

 

1. Inloggen via onze ticketingpagina met je Buffalo account als ouder. Nog geen Buffalo account? Klik dan hier.

2. Klik rechtsboven op je naam en ga naar 'Jouw account & tickets'. Onderaan vind je het overzicht 'vrienden en familie', waarbij je de optie 'kind toevoegen' kan selecteren. Na het invullen van alle gegevens heeft je zoon of dochter een eigen profiel op de ticketpagina.

3. Nu het account gecreëerd is kan je overgaan tot de aankoop van je abonnement. Keer terug naar de startpagina en maak je keuze tussen een ABO of ABO PLUS+ door de juiste afbeelding te kiezen. 

4. Selecteer een vrije stoel in het stadionplan. Met andere woorden, een blauwe stoel met een witte achtergrond. Alle andere stoelen (met een rode achtergrond) zijn gereserveerd voor abonnees tot 15/06 23u59 en voorlopig dus niet beschikbaar. Klik op volgende na het selecteren van een correcte vrije stoel.

 

6. In het overzicht zie je je geselecteerde stoelen, waarbij ze telkens op naam moeten staan van de effectieve gebruiker. Klik op de knop 'toewijzen' om je zoon of dochter toe te selecteren, want deze heb je toegevoegd aan je 'vrienden en familie'.

 

 

7. Wanneer alle geselecteerde plaatsen correct zijn toegewezen kan je het correcte tarief en aflevermethode selecteren. Kies voor je zoon of dochter zeker het -16-tarief indien van toepassing.

 

8. Klik op volgende en ga verder naar de betaalpagina om je transactie af te ronden. Je zoon of dochter heeft nu zijn/haar eigen ABO of ABO PLUS+.

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen (0 opmerkingen)

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.