Hoe kan ik een factuur ontvangen of bekijken?

Ja, dat is mogelijk. Vink de optie ‘ik wens een factuur aan’ bij afrekenen van je aankoop. Hiervoor geef je eerst al de facturatiegegevens correct in bij de betaling. Controleer zeker of alle velden correct zijn ingevuld.

Vervolgens kan je jouw factuur bekijken bij jouw transactieoverzicht. Klik de juiste transactie aan van de bestelling die je wilt bekijken en klik vervolgens op bekijk een factuur.

Bekijk de instructievideo