Hoe koop ik tickets voor vrienden en familie?

Voor de meeste wedstrijden kan je tot 4  tickets kopen. Door een aangepaste voetbalwet moet elk toegangsbewijs vanaf dit seizoen op de naam van de effectieve gebruiker staan.

Bekijk hier de voorwaarden:

• 1 ticket per uniek e-mailadres/Buffalo Account: Ieder ticket is gelinkt aan één uniek account en/of e-mailadres. Meerdere tickets aankopen op één account is niet langer mogelijk.  Hebben jouw vrienden/familie nog geen account?

-> Lees hier hoe je een Buffalo-account aanmaakt.

• Zorg voor een volledig ingevuld profiel: Check of jouw vrienden en/of familie een volledig ingevuld Buffalo-account hebben. Alle gegevens inclusief adres, telefoonnummer en land dienen hiervoor ingevuld te zijn.

-> Vul de gegevens van je Buffalo-account aan

Tickets kopen voor vrienden en familie

Vrienden en Familie stelt je in staat om verschillende accounts aan elkaar te koppelen zodat je alsnog meerdere tickets en abonnementen samen kunt afrekenen en zo ook verschillende plaatsten naast elkaar kunt selecteren.

Stap 1:

Surf naar de KAA Gent Ticketpagina

Stap2:

Rechtsboven klik je op het pijltje naast je naam en vervolgens op ‘jouw account’.

Stap 3:

Scrol naar onder tot de sectie 'Vrienden en familie' opduikt. Vul het e-mailadres van je vriend in op de plaats 'vriend e-mail'. Klik op de blauwe knop.

Stap 4:

Stap 5:

Laat deze vriend/familielid éénmalig online inloggen met hun e-mailadres om je aanvraag te accepteren.

KLAAR:

Jullie accounts zijn nu gekoppeld en jullie kunnen voor elkaar aankopen doen. 👏

-> Hoe kan ik een ticket toewijzen aan iemand anders?

Bekijk de instructievideo:

Meer vrienden toevoegen? Herhaal dan dit proces.