Wat als mijn parkeerplaats niet meer beschikbaar is?

Abonnementen 2022 - 2023

Door onder meer verbouwingswerken op de site zullen parking F1 Amcor, parking O UZ en parking H Springpress komend seizoen niet meer beschikbaar zijn.

Had je een plaats op een van die parkings, dan kun je tussen 23 en 26 juni inloggen op de ticketpagina en een vrije plaats kiezen op een van de andere parkings. Je hebt in die periode voorrang op de vrije verkoop die start op 27 juni.

Alternatieven in dezelfde prijsklasse zijn mogelijk, maar voor een beter gelegen parking betaal je wel iets meer.