Wat houdt het Membership allemaal in?

Abonnementen 2022 - 2023

Geen abonnee maar toch genieten van exclusieve voordelen? Kies dan voor het Membership van KAA Gent.

Een membership kost €40, waarvan €20 meteen wordt teruggestort op je consumptiekaart.

Je consumptiekaart kan je eenmalig opladen bij onze thuiswedstrijden aan infopunt 2.

Verder geniet je van volgende voordelen:

- Voorrang bij de ticketverkoop voor Europese matchen, bekerwedstrijden en topmatchen in de Jupiler Pro League, net zoals abonnees

- Korting bij aankoop van tickets voor de Europese voorronde

- Altijd minstens 7% korting in de KAA Gent-webshop bij elke aankoop

- Toegang tot exclusieve content in de app: beelden van goals en fases die je meteen kunt bekijken

- Gratis toegang voor alle thuiswedstrijden van Jong KAA Gent in 1e Nationale

- Talrijke voordelen bij onze commerciële partners
(McDonald's, Play Sports, Van Der Valk, Venice Beach, ...)

- Supportersacties: win een meet & greet, stadiontour, ...

- En dus 20 euro op je consumptiekaart

Hoe kan ik mijn Membership aantonen?

Vanaf het seizoen 2023-2024 krijg je jouw eigen gepersonaliseerde Membership kaart. Dit seizoen kan je jouw Membership makkelijk aantonen via onze ticketingpagina.