Kan ik extra tickets aankopen?

Elk toegangsbewijs moet vanaf dit seizoen op de naam van de effectieve gebruiker staan.

Abonnees

Heb je een abonnement? Dan kan je tot 4 tickets extra aankopen, maar een los ticket kan niet meer op jouw naam komen te staan.

Niet-abonnees/ members

Voor elke Buffalo Account kan je 4 tickets aankopen. Het account waarmee je aankoopt, heeft geen invloed zolang je het ticket toewijst aan de eigenlijke gebruiker die nog geen ticket op zijn/haar naam heeft staan.

Hoe kan je een ticket toewijzen?