Hoe kan ik een ticket toewijzen/personaliseren aan iemand anders?

Hier kan je alles terugvinden over hoe je tickets online kan aankopen

Makkelijk een ticket toewijzen aan de juiste persoon doe je zo:

• Heeft de gebruiker al een Buffalo-account?

Vul dan zijn of haar klantnummer of mailadres in.
Let op, elk klantnummer en het daaraan gekoppelde mailadres kan maar aan één ticket gekoppeld worden.

Maak een ticketprofiel aan door de naam in te voegen in het veld en op 'Enter' te drukken. Vervolledig zijn/haar profiel door de naam, geboortedatum en het mailadres in te vullen via 'Nieuwe gebruiker toevoegen'. Gebruik niet hetzelfde e-mailadres als dat van mogelijke andere bestaande accounts (bvb: vader geeft zelfde e-mailadres op voor zijn account alsook voor dat van zijn kinderen). Voor kinderen onder de 16 die nog geen e-mail hebben kan je dit open laten.

Wanneer je meerdere tickets wil kopen via 1 account zal het systeem automatisch je accountnummer invullen boven elke stoel. Dit accountnummer kan je verwijderen en invullen voor de persoon die het ticket gebruikt. Wanneer deze persoon geen account heeft kan je een profiel aanmaken voor deze persoon.