Wat zijn mijn voordelen als Member?

- Voorrang bij de ticketverkoop voor Europese matchen, bekerwedstrijden en topmatchen in de Jupiler Pro League, net zoals abonnees

- Korting bij aankoop van tickets voor de Europese voorronde

- Altijd minstens 7% korting in de KAA Gent-webshop bij elke aankoop

- Toegang tot exclusieve content in de app: beelden van goals en fases die je meteen kunt bekijken

- Toegang aan voordeeltarief voor alle thuiswedstrijden van Jong KAA Gent in 1e Nationale

- Talrijke voordelen bij onze commerciële partners
 (McDonald's, Play Sports, Van Der Valk, Venice Beach, ...)

- Supportersacties: win een meet & greet, stadiontour, ...

- De helft van het Membership wordt teruggestort op jouw consumptiekaart