Hoe koop ik tickets voor mijn kind(eren)?

Hier kan je alles terugvinden over hoe je tickets online kan aankopen

Met een Buffalo account kan je tot 4 tickets extra aankopen.

Let wel: elk toegangsbewijs moet vanaf dit seizoen op de naam van de effectieve gebruiker staan.

Optie 1: Maak een account aan voor je kind en voeg je kind(eren) toe via vrienden en familie

• Maak een account aan voor je kind(eren) ->Hoe maak ik een Buffalo Account aan?

• Koppel je account met die van je kind(eren). -> Hoe kan ik mijn account koppelen aan vrienden en familie?

Eenmaal je accounts gekoppeld zijn, kun je een ticket voor je kind kopen en aan hem/haar toewijzen. Je kan jouw plaats en de plaats van je kind dan tegelijk kiezen en aankopen. Hierdoor ben je zeker dat je naast elkaar zit.
  • Let wel: je zal moeten inloggen op de ticketpagina met het account van het kind om het "vrienschapsverzoek" te accepteren.

Optie 2: Voeg een nieuwe gebruiker toe en vul de gegevens aan

Koop je eenmalig een ticket of koop je voor een kind dat nog geen e-mailadres heeft, wijs dan als volgt het ticket toe aan de eindgebruiker:

1. Klik op toewijzen te klikken
  2. Druk vervolgens op het + teken (voeg gebruiker toe te klikken).Untitled_design__2_.jpg

3. Vul de gegevens aan en druk op voltooi.

Let op: gebruik niet hetzelfde e-mailadres als dat van mogelijke andere bestaande accounts (bvb: vader geeft zelfde e-mailadres op voor zijn account alsook voor dat van zijn kinderen). Voor kinderen onder de 14 die nog geen e-mail hebben kan je dit open laten.